Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Dette kurset har ingen fremtidige kursdato(er) oppført. Bruk skjemaet for å kontakte kursholderen for mer informasjon.
Trygg mat, næringsmiddelhygiene og næringsmiddelfarer
Grunnforutsetninger
HACCP-gruppe
Forberedelser for fareanalyse:
Beskrivelse av produkt og tiltenkt bruk
Flytskjema og prosessbeskrivelse
Praktisk anvendelse av HACCP-prinsippene
Fareidentifisering
Risikovurdering
Identifisering av kritiske styringspunkter
Fastsettelse av kritiske grenseverdier
Overvåking og korrigering
HACCP-plan
Vedlikehold og forbedring av HACCP-systemet
Verifisering, validering og dokumentasjon
Se flere kurs fra Hygieneconsult AS (4)
Påmeldingsskjema Kontakt oss